miércoles, 20 de enero de 2016

FINS AVIAT!

Ja som dia 20! 

Això implica que avui s'acaba la vida d'aquest blog, doncs l'hem d'entregar perquè ens el corregeixin. 

Les tres membres del grup desitgem que el tema del nostre blog us hagi agradat i que hageu aprés al mateix temps que ho hem fet nosaltres. 

Agrair-vos la fidelitat que ens heu donat publicació rere publicació, tots els comentaris i les respostes al qüestionari. 

Us hem  de dir que quan vam començar a escriure el blog no pensavem pas que tindria la repercusió que ha tingut, hi és que 900 visites no es diuen aviat! Moltíssimes gràcies de veritat! 

Gràcies per seguir-nos, i recordeu que TOLERÀNCIA 0 a la violència, sigui del tipus que sigui.

No és un adéu sinó un fins aviat! 

Ariadna Ampurdanés, Mar Areny i Tamimunt Zahti 

9 comentarios:

  1. Ostres! Un treball molt interessant!! 🔝🔝🔝

    ResponderEliminar
  2. Ostres! Un treball molt interessant!! 🔝🔝🔝

    ResponderEliminar
  3. Espero que continueu publicant en un futur!!
    Falta gent tant entusiasta com vosaltres en aquest món!
    Fins aviat,
    Un lector.

    ResponderEliminar
  4. Un cop realitzat el qüestionari, us he de dir que em vaig posar a pensar molt en el tema i realment t'adones de la realitat que ens envolta i la qual està plena de casos de violencia, directa o indirectament. Felicitar-vos per la feina ben feta, una pena que el blog finalitzi aquí, ja que ha estat creat de manera molt intuitiva i eficaç. Espero que pogeu seguir amb l'objectiu de Violéncia 0!

    ResponderEliminar
  5. Un cop realitzat el qüestionari, us he de dir que em vaig posar a pensar molt en el tema i realment t'adones de la realitat que ens envolta i la qual està plena de casos de violencia, directa o indirectament. Felicitar-vos per la feina ben feta, una pena que el blog finalitzi aquí, ja que ha estat creat de manera molt intuitiva i eficaç. Espero que pogeu seguir amb l'objectiu de Violéncia 0!

    ResponderEliminar
  6. Ojala sigui un fins aviat i no un adéu! Moltissimes felicitats pel blog, el tema super interesant i realment dóna molt per pensar.
    Violéncia 0!

    ResponderEliminar
  7. Un blog "estupendu"! Espero que torneu a fer més entrades, són molt interessants. Un petonet i felicitats treballadores socials :)

    Pd: us deixo el link d'un compte molt interessant sobre ortografia per si voleu donar un cop d'ull: https://www.instagram.com/ortotrigram/

    ResponderEliminar
  8. Gràcies a tots pels vostres comentaris de part dels tres membres. És molt gratificant veure com altra gent valora el treball que hem realitzat. Ens ha agradat molt poder realitzar aquest Blog on hem intentat conèixer i fer conèixer diverses notícies relacionades amb la violència. Gràcies pels consells i pels comentaris, MOLTES GRÀCIES.

    ResponderEliminar
  9. Desprès de seguir el vostre blog durant aquest, dir-vos que és nota que teniu vocació i passió per la carrera que esteu estudiant, felicitar-vos pel vostre treball i sense cap dubte sou unes treballadores socials molt grans.

    ResponderEliminar