viernes, 15 de enero de 2016

Les conclusions ja són aquí!

Hola a tots i a totes! 

En aquesta entrada volem dir-vos dues coses:

La primera és que ja hem creat l'apartat de "Conclusions" que podeu visitar quan us vingui de gust, allà podeu trobar el resum de tot el que ha suposat per nosaltres aquesta investigació i tot el que n' hem extret i aprés. 

La segona que us volem dir és que el blog ja està arribant a la seva fi, s'acaba el quatrimestre i amb ell, l'assignatura i el blog, el dia 20 es el dia de la presentació, i aquell dia serà l'últim dia que publicarem.

Donar-vos les gràcies un altre cop per seguir-nos entrada a entrada. 

Per últim, recordar-vos que podeu seguir comentat tot allò que us sembli important!

Fins el dia 20! 

3 comentarios:

  1. Hola, el blog hem sembla un gran treball, encara que m'ha fet falta una mica de temps per poder seguir-lo al 100%, hem sembla un blog vastant ben estructurat i molt ben redactat, aixo si m'ha semblat que el questionari, es molt interesant ja que hem dona la sensacio cuan vas per al carrer, que hi ha molta gent que no te cap nocio de casi cap tipus de violencia!!!! Potencieu la vostra tasca que en aquest pais fa falta molta gent com vosaltres!!! Moltes felicitats!!!!

    ResponderEliminar
  2. Felicitats per la investigació! visca la recerca social!!

    ResponderEliminar
  3. Crec que és interessant que en una societat on la violència és habitual es facin investigacions d'aquesta problemàtica. Estic d'acord en què és un blog molt ben estructurat. Felicitats noies!

    ResponderEliminar